Formal Meeting Thursday, May 4, 2023 5:00 p.m. – 7:15 p.m.

Join Via Webex: https://saltlakecity.webex.com/saltlakecity/j.php?MTID=m8ae1c791388c4d86a134c59c144e81de

Or Join at the Public Lands Administrative Building: 1965 W. 500 S. Salt Lake City, UT 84104 Upstairs Parks Training Room

> Join by phone 1-408-418-9388 Access code: 2492 359 3934

Agenda

1 – Convening the Meeting	5:00 PM
Call to order	
Chair comments	5 mins
2 – Approval of Minutes	5:05 PM
Approve April 6, 2023 meeting minutes	5 mins
3 – Public Comment Period	5:10 PM
Verbal comments are limited to no more than 3 minutes; 15 minutes total. Written comments are welcome.	
4 – Director's Report	5:25 PM
Summary of current high-priority department items. – Kristin Riker	5 mins
5 – Glendale Regional Park Update	5:30 PM
Glendale Regional Park presentation. – Katherine Maus	25 mins
6 – Og-Woi Gardens Update	5:55 PM
Update on Og-Woi Gardens. – Kristin Riker or Tyler Murdock	10 mins
7 – Go Bond Update	6:05 PM
Update on Go Bond Projects. – Tyler Murdock	20 mins
8 – 501c3 Subcommittee Presentation	6:25 PM
Presentation and discussion of 501c3 subcommittee findings. – Samantha Finch	20 mins
9 – Trails Subcommittee Update	6:45 PM
Trails Subcommittee update.	10 mins
10 – Staff Items	6:55 PM
Donations, stipend updates, and Zoom transition. – Ashlyn Larsen	5 mins
11 – Confirmation of Next Meeting, Board Comments & Future Agenda Items	7:00 PM
Board comment and question period	
Next meeting: June 1, 2023	
Request for future agenda items	
12 – Adjourn	7:15 PM